Sagotassens Beskow (Eden) är parad med Engine Xander

Vi hoppas på valpar i augusti

Kommer bli aprikosröda stor dvärg- alternativt liten mellanpudel

 

Om Engine Xander 

Mellanpudelhane

Aprikosröd

40 cm

Född 28 februari 2021

SE24787/2021

e. Add Jaden Marjanco

u. CH Engine Pompa och Ståt

HD B/B

Patella UA

PRCD-pra A (fri)

Alla tänder

Utställning: Ex, CK, Cert x2, BIM & BIR.

Läs med om Xander på hans sida https://www.kennelengine.se/xander-mellanpudel/

 

 

Mina mål med hunduppfödning är att arbeta med rasens positiva utveckling i både mentalitet och exteriör utifrån rasstandarden. En pudel kan passa in i många olika rum, utifrån ditt personliga intresse, efter hundens personlighet och individuella drag. Den tydliga av- och påknappen finns hos mina hundar som jag själv uppskattar och behöver ha hos en hund i min vardag med storfamilj. 

Tänker att specifika och mindre mål kommer ändras med tiden, med vilka avelshundar vi har för att komplettera deras styrkor- och svagheter, vilket jag ser fram emot med stor entusiasm och glädje. 

Mitt fokus som jag tänker idag kommer vara på mellanpudel i färgerna grå och vit, även dvärg/mellanpudel i färgen aprikosröd och svart. Drömmen om en storpudel finns alltid och hoppas att det snart finns igen i vårt hem 

Är du eller din familj intressead av mina hundar och en framtida valp så kontakta mig gärna, följ oss på instagram @kennel_avo och här på vår hemsida för information och uppdateringar kring valpar och kommande parningar.  

 Allt gott //Sophie 

Vi följer Svenska Kennelklubbens och jordbruksverkets anvisningar och regler för hållande och försäljning av hund och valpar.