Mina mål med hunduppfödning är att arbeta med rasens positiva utveckling både utifrån mentalitet och exteriör utifrån rasstandarden. En pudel kan passa i många olika rum, utifrån ditt personliga intresse och efter hundens personlighet och individuella drag. Den tydliga av- och påknappen finns hos mina hundar som jag själv uppskattar och behöver ha hos en hund i min vardag med storfamilj. 

Tänker att specifika och mindre mål kommer ändras med tiden, med vilka avelshundar vi har för att komplettera deras styrkor- och svagheter, vilket jag ser fram emot med stor entusiasm och glädje. 

Mitt fokus som jag tänker idag kommer vara på mellanpudel i färgerna grå och vit, även dvärg/mellanpudel i färgen aprikosröd. När mina barn blivit stora finns drömmen om en storpudel igen i huset

Är du eller din familj intressead av mina hundar och en framtida valp så kontakta mig gärna, följ oss på instagram @kennel_avo och här på vår hemsida för information och uppdateringar kring valpar och kommande parningar.  

 Allt gott //Sophie 

Om allt går som planerat kommer vår första, mycket efterlängtade, kull födas hos oss 2023. 

Aprikosröd dvärgpudel ❤️ 2023 

Grå mellanpudel ❤️ 

 

 

 

 

Vi följer Svenska Kennelklubbens och jordbruksverkets anvisningar och regler för hållande och försäljning av hund och valpar.