Vi följer Svenska Kennelklubbens och jordbruksverkets anvisningar och regler för hållande och försäljning av hund och valpar. 


Vi har tillstånd för vår verksamhet av Länsstyrelsen i KalmarVALPAR


2024


Valpar födda 2024-04-25 mellan Greta & Pascal 

Fyra tikar +  en hane, tre aprikosröda + två svarta


En svart hane, mellanpudel, finns tillgänglig, leveransklar tidigast 20 juni
- Höstvalpar -


Eden

förväntas valpar i oktober 2024
- Vintervalpar

2024/2025


Saga - Vita & grå mellanpudelvalpar planeras tidigast igen hösten/vintern 2024/2025Är du intresserad av en valp från oss?

Skriv ett mail till sophie.alegrim@live.se

 

Och kom gärna och hälsa på oss om ni har vägarna förbi eller möjlighet och träffa oss och pudlarna.   
MÅL

Mina mål med hunduppfödning är att arbeta med rasens positiva utveckling i både mentalitet och exteriör utifrån rasstandarden. En pudel kan passa in i många olika rum, utifrån ditt personliga intresse, efter hundens personlighet och individuella drag. Den tydliga av- och påknappen finns hos mina hundar som jag själv uppskattar och behöver ha hos en hund i min vardag med storfamilj. 

Tänker att specifika och mindre mål kommer ändras med tiden, med vilka avelshundar vi har för att komplettera deras styrkor- och svagheter, vilket jag ser fram emot med stor entusiasm och glädje. 

Mitt fokus som jag tänker idag kommer vara på dvärg- och mellanpudel i färgerna grå, vit, aprikosröd och svart.

Är du eller din familj intressead av mina hundar och en framtida valp så kontakta mig gärna, följ oss på instagram @kennel_amorevincitomnia och här på vår hemsida för information och uppdateringar kring valpar och kommande parningar.  

 Allt gott //Sophie 

Dela den här sidan