Vi följer Svenska Kennelklubbens och jordbruksverkets anvisningar och regler för hållande och försäljning av hund och valpar. 


Vi har tillstånd för vår verksamhet av Länsstyrelsen i KalmarVALPAR 2023EDEN & XANDER


Mer information om kullen och valparna finns att se på deras sida "Golf-kullen 2033"

En hane finns tillgänglig i kullen, aprikosröd, förväntad storlek större dvärg eller liten mellan. Säljesom rätt hem dyker upp med bibehållen avelsrätt. 

Xander & Eden

Valpar födda 2023-07-22

4 hanar + 1 tik


Aprikosröda dvärg- /mellanpudelvalpar 


Sagotassens Beskow (Eden) x Engine Xander 


EECH FINCH DKCH HAHV-23 BORNHV-23 Engine Xander
Mellanpudelhane, röd, 40 cm
Född 28 februari 2021
SE24787/2021
e. Add Jaden Marjanco
u. CH Engine Pompa och Ståt
HD B/B
Patella UA
PRCD-pra A (fri)
Alla tänder

BPH med skott


Se tidigare kull efter samma kombination under GoT-kullen som föddes hos oss sommaren 2022 där vi också behöll tiken Greta! MÅL

Mina mål med hunduppfödning är att arbeta med rasens positiva utveckling i både mentalitet och exteriör utifrån rasstandarden. En pudel kan passa in i många olika rum, utifrån ditt personliga intresse, efter hundens personlighet och individuella drag. Den tydliga av- och påknappen finns hos mina hundar som jag själv uppskattar och behöver ha hos en hund i min vardag med storfamilj. 

Tänker att specifika och mindre mål kommer ändras med tiden, med vilka avelshundar vi har för att komplettera deras styrkor- och svagheter, vilket jag ser fram emot med stor entusiasm och glädje. 

Mitt fokus som jag tänker idag kommer vara på dvärg- och mellanpudel i färgerna grå, vit, aprikosröd och svart.

Är du eller din familj intressead av mina hundar och en framtida valp så kontakta mig gärna, följ oss på instagram @kennel_amorevincitomnia och här på vår hemsida för information och uppdateringar kring valpar och kommande parningar.  

 Allt gott //Sophie 

Dela den här sidan